مشاوره حقوقی رایگان - محدویت کد 17 کاردکس در گواهینامه آیینه مخصوص

سلام خسته نباشید من 18 سالم هست من از کوچک انحراف چشم داشتم میخواستم ببینم داخل کاردکس خورده آیینه مخصوص هنوز گواهینامه بگیرم به خاطر انحراف میخواهم انحراف چشمم رو عمل کنم می تونم برم کمیسیون آیینه مخصوص رو از داخل کاردکس حذف کنه فقط با عینک 10 ساله باشه

پاسخ ها :

محدودیت کد 17 گواهینامه گواهینامه