مشاوره حقوقی رایگان - ضامن دریافت وام

سلام وامی گرفته ام که ضامن آن شرکای کاری بودن و چون به مشکل خوردیم من به خاطر طلبم از وی وام را پرداخت نکردم و در ماه سوم بانک ازحساب ضامن یک قسط را برداشت ولی این ماه از حساب ضامن وام برداشته نشده و بانک با من تماس گرفتند
آیا ضامن می‌تواند مانع کسر از حسابش شود؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک قرارداد فی مابین بانک با شما و ضامن است. در ضمن اگر از حساب ضامن کسر شود ، ضامن می تواند از شما مبلغ را مطالبه نماید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما اصول ضمانت بانکی به این صورت است که یا خود وام گیرنده باید پرداخت کند و معمولا چندین بار اخطاریه ارسال میشود جهت پرداخت البته سیاست های بانک‌های مختلف متفاوت است و اگر وام گیرنده پرداخت نکرد آن موقع از حساب ضامن کسر شده و پرداخت می‌شود هرچند ضامن می‌تواند بعدا به وام گیرنده مراجعه کند و مبالغی را پرداخت کرده از وی بگیرد