مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین روستایی توسط بنیاد مسکن

تصرف 40هکتاراراضی مرتعی روستایی تولیدمحور دامی وزراعی توسط بنیادمسکن به واسطه درخواست روستای همجوار با استناد
آمارغیرواقعی،درضمن درسنوات گذشته 50 هکتار از اراضی منطقه تحت عنوان طرح هادی در روستای متقاضی اجرا شده که تقریبا خالی از سکنه و بدون زیرساخت
موجب گسترش سوداگری ارضی و افزایش معضلات اجتماعی شده
لطفاً راهنمایی نمایید چگونه حقوق پایمال شده دامداران و کشاورزان زحمتکش روستا ازبنیادمسکن پس بگیریم؟ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است مدارک و مستندات مربوطه تحت بررسی قرار گیرند.