مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام من 250میلیون سفته دارم دسته کسی روش تاریخ داره تا 5 دی ماه همین امسال باید پرداخت میکردم ولی نتونستم حالا بهش گفتم تا اول اردیبهشت میتونم پرداخت کنم گفته فردا میرم شکایت میکنم حالا اگه شکایت کنه چه اتفاقی می افته ؟ میتونه تقاضای خسارت هم بکنه ؟ آیا من میرم زندان ؟ آیا میتونم قسطی پرداخت کنم ؟ وثیقه ازم قبول میکنن ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع مقوقی است وزمانبر خواهد بود در این فرصت وحه وی را تامین وپرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتواند دادخواست مطالبه بدهید. به موقع باید دادخواست اعسار بدهید