مشاوره حقوقی رایگان - هزینه حمل یدک کش پارکینگ

با سلام بنده ماشینم توسط یگان امداد توقیف شد و به مدت 3روز به پارکینگ رفت و موقع ترخیص از پارکینگ یک پیامک رو گوشی میاد که هزینه پارکینگ و هزینه حمل با جرثقیل توش اومده که باید به پارکینگ پرداخت کنم.تو پیامک هزینه جرثقیل خورده صفر اما پارکینگیه میگه 400هزارتومن باید بدی و به زور از من گرفت حالا باید به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

این مبالغ اینترنتی محاسبه و اخذ میشه و اخذ مبلغ نقدی برای پارکینگ دارتخلفه دوست عزیز.از طریق پلیس بعلاوخ 10 درخواست ترخیص کنید اگر پولی هم نقدا از شما اخذ شده به بنیاد تعاون ناجا مراجعه کنید