مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مجتمع

یک شرکت تعاونی مسکن مهر در یک مجتمع اقدام به احداث4 طبقه پارکینگ احداث نموده و در مجتمع دیگر 2 طبقه پارکینگ احداث کرده و حالا ادعا می کند که یکی از پارکینگها ی طبقاتی مجتمع شما متعلق به مجتمع دیگر است ایا اولا این فعل شرکت با عنایت به قانون تملک اپارتمانها تصرف عدوانی نیست یا خیر؟ ثانیا اعلام می نماید که با عنایت به قرارداد پارکینگ های شما داده شده است ایا صرف این ادعا از طرف شرکت داشتن حق تصرف به مشاعات را از مالکین مجتمع محروم می کند؟و ایا این موضوع تجاوز به مشاعات مجتمع نیست. با تشکر

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام درصورت انعقاد توافق نامه با مجتمع وذینفعان اشکال قانونی وجود ندارد در غیر اینصورت قطعا پارکینگ متعلق به مالکین مجتمع شماست ودرصورت تصرف این نوع تصرفات غاصبانه ودر صورت فروش آن انتقال مال غیر محسوب می شود