مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مجتمع چند واحدی

سلام خسته نباشید. ما در یه مجتمع 32 واحدی آپارتمان خریداری کردیم. همه واحد ها بجز مال ما دارای پارکینگ مسقف هستش ما چون ماشین نداشتیم دقتی در پارکینگ نداشتیم. حالا که خودرو گرفتیم و متوجه معایب پارکینگ غیرمسقف و در حیاط شدیم اقدام به نصب یه چادر برا ماشین کردیم و ثابت نیست. بصورت کرکره ای جمع میشه سینه دیوار. در مرز خطکشی شده پارکینگ خودمون هستش و تنها متنها مواقع بارندگی یا آفتاب شدید بازش میکنیم. مدیریت میگه حق ندارید اینو بزارید. ماهم بازش نکردیم گذاشتیم بسته سینه دیوار بمونه اما تذکرها تمومی ندارن. میگن کلا حذفش کنین. و در سند هم قید شده محل و متراژش. ماهم از ساخت نداشتیم و روی نما تاثیری نداشته از بیرون و داخل. فقط یه چادر مربعی شکل کرکره ای قابل باز و بسته شدن هستش. مدیریت میگه مشاع هستش و بهمون تذکر دادن. بنظرتون حق داشتن این چادر رو داریم یا باید جمعش کنیم و حق با مدیریته؟ منع حق شامل حال ما میشه یاخیر؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

خیر کار شما قانونی است و شما مالک 6 دانگ یعنی شرق غرب شمال جنوب هوا و زمین پارکینگ هستید