مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید
بنده چند روز پیش داخل کوچه با یه ماشین که از پارک خارج شد تصادف کردم
به اسرار عجله داشتن از تماس با مامور خودداری کرد و قبول کرد خسارت بده
ولی الان قسمتی از تصادف را قبول نداره و عرض می‌کنه که از قبل بوده
سوال اول کدام از ما مقصر هستیم
سوال آیا میتوان با کارشناسی قسمت فرو رفتگی را تشخیص داد از همین تصادف بوده
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله کارشناس تشخیص خواهد داد که ضربه ناشی از همین تصادف بوده یا خیر. باید به شورا مراجعه کرده و درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بدهید