مشاوره حقوقی رایگان - نتیجه کیفر

سلام. من شاکی هستم. متهم در بازپرسی و دادگاه اعتراف به بدهی خود کرده اما بعد از حکم شش ماه حبس تعزیری اعتراض کرد که منتظر تجدید نظر هستیم. سوالم اینجاست که فرض رو بر این بگیریم که متهم وارد زندان شد و سند آزاد شد. بعد از پایان کیفر، آیا متهم بدون هیچ سندی کاملا آزاد میشود؟ یعنی هزینه ی وکیل و دادرسی که من دادم هیچ نتیجه ای جز زندان رفتن متهم نداشته؟ برای حقوقی واقعا نمیتونم هزینه ای بپردازم. باید چکار کنم که با حکم کیفری همچنان متهم در چنگ من و قانون باشه تا از دستم فرار نکنه. لطفا کمکم کنید. تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،برای معافیت ازهزینه دادرسی دادخواست اعساربدهید،واگربادوشاهدثابت کنید که پولی برای هزینه دادرسی نداریدازپرداخت هزینه دادرسی معاف میشوید.موفق باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هم می توانید اعسار تقدیم دارید وهم می توانید همزمان با پرونده مطروحه تقاضای ضرر و زیان نمایید