مشاوره حقوقی رایگان - شرایط استفاده از اشتراکات و مشاعات

با سلام و احترام، چندین سال پیش یک سازنده ساختمان یک مجموعه 4 واحدی را به فروش گذاشت، سه واحد را به شرط پارکینگ و قید در مبایعه نامه فروخت و طبقه همکف را به من با شرط بدون پارکینگ فروخت. حالا بعد از چند سال و تعویض سند دفترچه ای به تک برگ و گرفتن صورت مجلس تفکیکی از اداره ثبت اسناد مشخص شد که برای هیچ واحدی پارکینگ اختصاصی در نظر گرفته نشده و پیلوت و حیاط به صورت اشتراکی و مشاع در صورت مجلس و سند ذکر شده است و تاریخ صورت مجلس تفکیکی ایجاد شده قبل از تاریخ فروش واحد ها می باشد یعنی احتمالا سازنده از اطلاعات و محتوای صورت مجلس خبر داشته است. حالا سه واحد مذکور با این شرایط هنوز هم قبول نمی کنند و به من حق استفاده از پیلوت و حیاط اشتراکی برای پارک ماشین نمی دهند. لطفا راهنمایی کنید. پیشاپیش از صرف وقت عزیزتان کمال تشکر دارم. شاد و سلامت باشید.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اظهارنظر مستلزم بررسی اسناد و مدارک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است بررسی بیشتر صورت گیرد و گفتگوی متقابل صورت گیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینگونه موارد بهتر است که مسالمت آمیز حل وفصل شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در مشاعات امکان استفاده اختصاصی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر باید طبق قرارداد عمل بشه

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت تصرف مشاعات اپارتمان بدون اخذ رضایت از شما