مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

با سلام. میخواستم بدونم پلیس فتا میتواند حساب بنده را مسدود کند در صورتیکه فرد شاکی وجه مورد نظر خود را به حساب شخص دیگری فرستاده و با گردش حساب فرد مذکور بعده چند روز همون مبلغ به حساب اینجانب ریخته شده و چون مبلغ که به حساب اینجانب ریخته شده در حده همون مبلغ پرداختی شاکی بوده پلیس فتا دستور گردش حساب اینجانب را نیز صادر کرده و اینکه طرف شاکی از کسی دیگه ای شکایت کردن و وجه مورد نظر را به حساب خوده فردی که ازش شاکی بوده ریخته نشده به حساب شخص دیگری فرستاده برای معامله ای که باهم به مشکل برخوردن که بعد از پیگیری فرد شاکی و درخواست گردش حساب فرد مذکور بانک ادرس و مشخصات اینجانب و در اختیار فرد شاکی قرار داده با حکم قضایی و ایشون طی تماسی به بنده گفتن که حساب اینجاب را مسدود میکنن؟ ایا همچین چیزی ممکن است

پاسخ ها :

یک وکیل

پلیس فتا با دستور قضایی میتواند حساب را مسدود کند لذا باید به شعبه صادرکننده دستور بروید تا مشکل حل شود