مشاوره حقوقی رایگان - صیغه نامه دست نویس

سلام
آیا صیغه نامه دست نویس دارای اعتبار حقوقی است؟ و اگر دو نفر بخواهند بدون مراجعه به دفاتر ازدواج (یا روحانی) سندی معتبر برای محرمیت داشته باشد، آیا می توانند صیغه نامه را به صورت دستی تنظیم و امضا کنند؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از نظر شرعی هیچگونه خدشه ای نمی‌توان به آن گرفت به شرطی که به درستی صیغه ازدواج موقت خوانده شده باشد و تمام شرایط آن صحیح و شرعی باشد ولی بایت اعتبار حقوقی آن خیر باید گفت هیچگونه اعتبار قانونی ندارد صرفا نشان دهنده شرعی بودن آن است