مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف زمینهای اوقافی و تصرفی در آینده

سلام بنده قست خرید یک خانه که اوقافی هست دارم.
اما یک سوال کلی در این مورد دارم.
باتوجه به اینکه در ایران در سال های اول انقلاب بعضی ادارات و ارگانها زمین هایی رو که ساحبان انها به اصطلاح فرار کرده یا به حکم دادگاه املاک و زمین های انها از انها گرفته شده بود را در اختیار گرفته اند، حال اگر این زمین ها در اختیار اوقاف قرار گرفته باشد و صاحب اصلی زمین یا وراث آن شرایط برگشت پیدا کنند ( حال به هرصورت خواه با تغییر قانون یا شرایط حکم رانی ). تلکیف صاحبان فعلی اینگو زمین ها چیست ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما بزرگوار باید اینگونه گفت که مسائل ملکی به گونه ای نیست که صرف یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند چرا که ابعاد مسائل حقوقی گسترده است چه بسا اشتباه در خود خواسته یل دفاعیات به ضرر افراد تمام شود. باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده شود طرح دعوی و چگونی شرح آن از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست مطرح نشود در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست داده شود . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه قضایی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب تری تهیه گردد.