مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند دختر

با سلام بنده با همسر سابقم که جدا شدیم یک دختر که الان 14 سالش هست و نابینا هم هست و حضانتش هم با منه زندگی میکنم..من ازدواج مجدد کردم حدود 7ساله تو این 7سال همسر فعلی و دخترم اصلا رابطه خوبی نداشتن و ندارند،من دیگه کلافه شدم و تحمل این زندگی برایم سخت است. حالا میخوام بدونم با شرایطی که دخترم داره و بدون محبت وتنش داره بزرگ میشه میتونم حضانتش را به مادر خودش بدم.در ضمن مادرش حضانتش را قبول نمیکنه، و ازدواج مجدد کرده.ولی با دخترم در ارتباط هستش. ممنون میشم بهم بگین چطور حضانت دخترم را به مادر خودش بدم.واقعا داره اسیب میبینه دخترم.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با توجه به اینکه دختر شما به سن بلوغ رسیده است و حضانت آن را دادگاه تعیین می کند و بستگی به این دارد که دختر شما بخواهد با کدام یک از شما زندگی کند اما الزامی به اینکه شما بتوانید مادر را ملزم به حضانت و نگهداری از فرزند کنید وجود نداره و مسئله کاملاً توافقی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از هفت سالگی حضانت با پدر است و بدون توافق نمیتوان به مادر داد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

نگهداری و حضانت فرزند 14 ساله ، وظیفه و تکلیف پدر است و با موافقت مادر میتوانید حضانت فرزند را به مادر بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر است و با گفتگوی متقابل زوایای پنهان موضوع معلوم و هویدا شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضانت دختر 14 ساله منتفی است دختر با هر کسی که دوست دارد می تواند زندگی کند ولی به صلاح دختران نیست با یک مرد غریبه زندگی کند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تا هفت سالگی حضانت با مادر است و بعد با پدر است مگر توافق کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد.