مشاوره حقوقی رایگان - شهادت در اعسار محکوم به

اجراییه دو چک به مبلغ40و30میلیون تومانی با احتساب تاخیر تادیه به مدت دوسال برای شخصی بنام ع. صادر شده که راننده تاکسی هست وخانه نداردیه امتیاز مسکن مهر دارد که مشکل سندداردبدون تعیین واحد یا متراژ که مستند آن فقط یک قرارداد چند فیش واریز پول هست که شکایت رو زمین هست. ومستاجر هست اما قرارداداجاره بنام همسرش ل.هست دو خودرو دارد که با یکی مسافر کشی ودیگری به دلیل معیوب بودن در حال رسیدگی مستند به خیار عیب در دادگاه هست که شکایت بنام ع. ثبت شده
یه خودروی پراید سال 91به پدرش امانت داده که بعد از چند سال پدرش فوت کرده وبرادر که راننده بود با مادرش مدعی مالکیت شدن و ع. خودرو را توقیف وفروخته با اینکه همه مدارک بنام ع. بوده وقراردادی وجود ندارد با شهادت داماد و برادر ع. حکم به محکومیت ع. دادند اما پراید بعد از صدور حکم فروخته وفک پلاک شده

الان ل. همسر ع. ویه مرد شهود دادخواست اعسار نسبت به اجراییه چک توسط ع. هستند
آیا شهادت همسر ع. پذیرفته میشود
اظهارات هر دو شهود باید مثل هم باشدتا پذیرفته شود؟
اگر بعد از حکم اعسار صاحب سند جهت فک پلاک یکی از خودروها را توقیف کند مشکلی برای اعسار یا شهود پیش می آید؟
امتیاز آپارتمان امکان توقیفش هست یا مستثنیات دین هست ؟
شهود میتونه در مورد خودروها سکوت کنه وچیزی نگه؟
لطفا راهنمایی کنیدبا توجه به موارد فوق برای شهادت چه چیزی بیان کنند که موثر باشد ودر صورت اثبات مالکیت خودرو آثار شهود کذب بر شاهد نداشته باشد البته ع. حساب بانکی فعال هم ندارد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است