مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از محکوم به

سلام خسته نباشید
من باطری سازی داشتم یک فرد ماشین رو آورد واسه تعمیر خودش رفت بعدش زنگ زدم گفت ماشین رو حرکت بده بعدش قبول نکرد با تهدید من قبول کردم
یارو از زیرکی تمان جاها که نبود نوشته بود
در نظر سنجی کارشناس سه نفره خیلی اضافه شده بود جاهایی که نبود اضافه کرده بود کارشناس ها اصلا نگاه نکردن به ماشین
عین کارشناس اول که نوشته شده بود نوشتن
الان رای کارشناسی قطعی شده
ازم 135 میلیون میخوان من الان نمی تونم
بگم جاهایی که نبود نوشته فلیم و عکس هم دارم یارو پولدار بود هر کار میکند
راهنمایی کنید مگه میشه جاهایی که نباشد بعد 4 ماه بره واسه بارگیری بعدش بیاد بگه این هارو هم اضافه کن شاید تصادف کرده
الان من چی کار کنم راه حل وجود ندارد
و قسط بندی کنیم واسه 135 میلیون چقدر پول پیش میخوان اگه مثلاً قاصی گفت 30 میلیون من 25 یا 20 بدیم قبول می‌کند
تو رو خدا راهنمایی کنید من کلا موندم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین و وضعیت مالی محکوم علیه اظهارنظر خواهد کرد و شرایط دیگری نیز لازم است که دادگاه بررسی خواهد کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای تعیین و قبولی اعسار دادگاه وضعیت کسی که محکوم شده را بررسی و بعد اظهار نظر میکنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود میزان اقساط را دادگاه‌ براساس وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اقامه دادخواست مطالبه خسارت ، شما میتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ببینید شما در هر صورت می‌توانید به اعسار اعتراض نیز نمایید اما اصولاً یک پنجم یک ششم را در نظر می‌گیرند و الباقی را اقساط می‌کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد