مشاوره حقوقی رایگان - ماینر خاموش

درود فراوان
من تعداد 40 دستگاه ماینر دارای برگ سبز در محل تولیدی خود نگه داری میکردم
و دستگاه ها خاموش بودند
اداره برق به همراه نماینده دادستانی به محل تولیدی من مراجعه کردند و دستگاه های من که همگی خاموش بودند رو بدون هیچ دلیل و مدرکی بردند
من با مامور برق به صورت تلفنی صحبت کردم و بهشون گفتم من بهره‌برداری نکردم و دستگاه ها خاموش بودند
اگر دستگاه من رو ببری و بهشون آسیب وارد بشه ازت شکایت میکنم
مامور اداره برق هم به خاطر این حرف من دستگاه ها رو برده و به دروغ اعلام کرده دستگاه ها گرم بودند و قبل از ورود خاموش شدند
درصورتی که هیچگونه کابل برق که بشود ازشون استفاده کرد من نداشتم و خیلی گشتن که یه چیزی پیدا کنند اما چون استفاده نمی‌کردیم از برق چیزی هم نداشتیم
با همه این تفاسیر بازهم من رو جریمه کردند و میگن که من بهره‌برداری میکردم
من چگونه میتونم علیه شرکت برق شکایت کنم
کنتور برق تولیدی من رو هم بردند و تمام سیستم های امنیتی محل رو از کار انداختند
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.