مشاوره حقوقی رایگان - اخراج به علت غیبت 8 ماه

سلام من از سال 90 استخدام ناجا بودم امسال 1401 تیر ماه عروسیم بود که بعد از 32 شبانه روز خدمت در منطقه هرمزگان روز تعطیل به منطقه خودمان رفتم به علت لج کردن فرمانده شهرستان مرخصی ازدواج به من ندادند و با وجود بیماری دو دیسک کمر که نیاز به جراحی دارم معرفی نامه به بهداری هم ندادند که مراتب رو در دفتر وقایع روزانه قرارگاه ثبت سابقه کردم من بعد عروسی درد دیسکم عود کرد و ارتوپد ضمن مداوا دو ماه استعلاجی برام نوشتند مراتب رو تلفنی با توجه به بعد مسافت 1800 ‌کیلومتری محل کار و خدمتم به فرمانده و بازرسی شهرستان اعلام کردم ضمنا پدرم دارای بیماری سرطان حنجره و نای بود که پزشکان اعلام کردند عمرش رو به اتمامه و باید جراحی کنه 3 مرتبه به ستاد فراجا مشکلم رو کتبا اعلام کردم که همواره با انتقالم مخالفت شد مجبور شدم حظوری بعد 3 ماه برم که تو راه واژگونی خودرو موجب چند شکستگی و جراحی شد مجددا تلفنی به بازرسی و فرمانده شهرستان اعلام کردم ضمن رسیدگی به خودم و بیماری پدر متاسفانه پدرم هم چند روز بعد دومین عملشون فوت کردند بعد مراسم مراجعه کردم دادسرای نظامی حکم محکومیت جزای نقدی نصف نقد نصف یکسال تعلیق صادر کرد به اداره که رفتم گفتن پرونده رو قبلا فرستادن تهران حکم اخراج برام زدند ضمنا حقوق و بیمه من از همان تیر ماه قطع کرده بودندآیا امکان بازگشت به خدمت برای من هست ؟ اگر ممکنه راهنمایی کنید چه کاری باید انجام بدم و از کدوم منطقه شروع کنم ضمنا من حدود هشت سال از خدمتم رو در مناطق عملیاتی و به صورت یک ماه خدمت شبانه روزی حدود یک هفته استراحت خدمت کردم بدون اضافه کاری و ... آیا قانونی بوده یا میتونم پیگیری حقوق و دیونم رو انجام بدم ؟

پاسخ ها :

اخراج از ناجا به دلیل غیبت غیبت از خدمت ناجا اخراج از خدمت ناجا