مشاوره حقوقی رایگان - حکم اخراج

سلام بنده نه سال برای ناجا خدمت کرده ام و الان مدت شش ماه و نیم غیبت نمودم و دادگاه برای بنده پنج ماه حبس تعزیری داده است و بنده نامه اعتراضم را ب تجدید نظر فرستاده ام ایا ممکن است این حکم تغییر کند

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر عذر موجهی بر غیبت خود داشته باشید امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر لایحه دفاعیه محکم تنظیم کرده باشید ممکن است دادگاه تجدیدنظر ، حکم را نقض کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به لایحه دفاعیه شما دارد اگر دلایل قانع کننده باشدبله امکان تغییر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بستگی به لایحه دفاعیه شما دارد اگر دلایل قانع کننده باشند امکان پذیر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر دلائل و عذر موجهی ارایه دهید مشمول تخفیف خواهید شد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام درصورتی ک طی یک لایحه مفید و کامل دلایل موجه خود مبنی بر غیبت را ارایه دهید ک بتوانید قضات را مجاب نمایید مشکل رفع خواتد شد. چرا ک اصولا مرجع تجدید نظر با توجه بیشتر و بررسی جزییات پرونده نظر خواهد داد.