مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار

سلام و عرض ارادت. خدمت شما عرض کنم براساس بخشنامه معاونت رابط کار و..... مشمولین طرح طبقه بندی مشاغل هرساله اعلام میکنم به شرکت ها و .... که مبلغ حداقل مزد روزانه کارگر مشمول طرح طبقه بندی مشاغل مثلاً 17درصد بیشتر از سال قبل باید گردد و از مبلغ مثلا 234000 در روز کمتر نباید باشد.
سوال من اینه مزد شغل در طرح طبقه بندی مشاغل از چه آیتم هایی تشکیل میشه. محل کار بنده بصورت امتیاز بندی هست جمع مزد شغل و مزد فرد رو براساس امتیاز مدرک‌ تحصیلی و امتیاز شغل تعیین می‌کنه بطوری که لابیست و هفت سال سابقه کار و مدرک دیپلم حداقل مزد شغل اعلامی از طرف اداره کار با مزد بنده تفاوتی چندانی نداره. مثلا سال 94حداقل مزد شغل حدودا 7000000ریال بوده در طرح طبقه بندی مشاغل و مزد شغل بنده 7900000ریال حدود بود. ایا منظور اداره تنظیم کار حداقل مزد شغل اعلامی همان مزد شخص و مزد شغل که شرکت بمن میده یا نه .

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام سوال شما در تخصص اداره کار هست . لطفا از محل مزبور ارایه طریق تقاضا نمایید