مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد پیمانکاری متر مربع صفر تا صد و تضامین ضبط توسط کارفرما

سلام بنده شرکت ساختمانی دارم و در سطح انبوه در پروژه های مسکن مهر فعالیت داشتم که در آخرین پروژه در تهرانسر از اداره راه و شهرسازی 200 واحد در سال 93 با شرکت اینجاب بسته شد و در مراحل پایانی 160 واحد کاملا تحویل داده بودم که کارفرما بدون هیچ اخطاری یا ابلاغ ماده 46 یا 48 اقدام به ضبط ضمانتنامه های انجام تعهدات و پیش پرداخت که مبلغ از صورت وضعیتهای موقت این شرکت مستهلک شده بود و چون بانک تعهد کرده بود بدون اطلاع قبلی در سال 96 از بانک وصول کرده و به حساب خودش واریز کرده و بعد از کلی جلسات پیگیری این شرکت و تاکنون هیچ نامه در این خصوص از سوی کارفرما ابلاغ نشده است شایان ذکر است پروژه در سال 97 بصورت کامل تحویل موقت نیز گردید. اما صورت وضعیت قطعی هم از سویی این شرکت ارسال شده و هر بار به بهانه ای به توافق نرسیده ایم. باتوجه به عدم تعیین تکلیف توسط کارفرما از لحاظ حقوقی راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با توجه با اینکه صورت وضعیت های مالی شما تاکنون به تصویب نرسیده و توافق با کارفرما هم وجود ندارد برای حصول بهترین راه کار لازم است در صورت وجود شرایط پیمان و یا عقد قرارداد پس بررسی اسنادی و مدارک موجود نسبت به ارائه راه کار مناسب اقدام گرددد