مشاوره حقوقی رایگان - استنکاف از حکم قطعی اجرای احکام دیوان عدالت اداری

با سلام
از نیروی انتظامی شکایت کردم از دادستانی تهران جهت استنکاف از اجرای حکم قطعی دیوان
پرونده ارجاع داده شده به شعبه 6
حالا قاضی شعبه قرار منع تعقیب صادر نموده واسه کسانی در نیروی انتظامی شکایت کردم
لطفا راهنمایی بفرمائید باید چکار کنم
چرا قاضی حکم منع تعقیب صادر نمود
اینا حکم قطعی دیوان را اجراء نمیکنن جهت برقراری حقوق مزایام میگن حکم دیوان ضمانت اجرایی ندارد
اینجا هم قاضی منع تعقیب صادر کرده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تحت چه عنوان شکایت کرده اید وقتی از حکم قطعی تمکین نکنند مستنکف شناخته می‌شوند و مجرم اند