مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حکم دیوان عدالت

با سلام .ما از سازمانی شکایت داشته و الان که حکم قطعی از دیوان عدالت اداری گرفته شده سازمان {طرف شکایت ) حاضر به اجرای حکم نمیباشدودیوان حکم استنکاف مدیرسازمان را داده و هم اکنون هم حاضربه اجرا نمیباشد.از آخرین حکم استنکاف تا الان حدود دو ماه میگذرد و هنوز اجرا و خبری نشده مبنی بر اجرا.
میخواهیم بدونیم که چرا این زمان گذشته و اجرای حکم ویا اجرای استنکاف .صورت نگرفته .و حکم قطعی از دیوان میشود که دوباره حکم خودرا پس بگیرد چون سازمان جهادکشاورزی حاضر به اجرا نمیشود؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

امکان استرداد دادخواست هست تا قبل جلسه و صدور رای

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
حضورأ به شعبه اجرا مراجعه و پیگیری نمایید