مشاوره حقوقی رایگان - بابت ورثه

سلام، بابت باطل کردن صلح نامه چندین بار که به دادگاه مراجعه میکنم ولی قاضی میگوید حتماً باید وکیل بگیری متاسفانه نمی توانم چه جوری از خودم دفاع کنم در ضمن برادرم بابت صلح نامه ای که نوشتیم به من دروغ گفته چون متراژ املاک پدرم خیلی بیشتر از اینها بوده به من بروز نداد چه جوری می توانم از خودم دفاع کنم خداوند نگهدارتان باشد.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،گرفتن وکیل اجباری نیست،حضوری بایکی ازوکلا مشورت کنید.موفق باشید

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

میتوانید تقاضای وکیل معاضدتی نمایید