مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع به غیر از زنا

سلام دختری با شوهرم رابطه داره رفتم پرینت تماساشم گرفتم ولی خط ب نام یکی دیگه بوده میشه از طریق نقطه زنی فهمید گوشی کدوم منطقه بوده تا 2 ماه پیش اخه شخصی که خط ب نامش بوده اومده میگه من خطو دادم دست خود شوهرت من میدونم دروغ میگه تازه دختره هم گوشیشو کلا داده دست شوهر من حالا میخام بدونم با نقطه زنی میشه ثابت کرد این گوشی تا 2 پیش دست دختره بوده؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه داشته باشید پرینت از متن پیامک ها و نقطه زنی و سایر اعمالی شبیه آن ها ، نیاز به حکم مقام قضایی دارد. به عبارت ساده تر شما بایستی شکوائیه با عنوان مجرمانه رابطه نامشروه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید تا قاضی رسیدگی کننده پرونده در خصوص استعلام و یا نقطه زنی اگر صلاحدید باشد دستور لازم را صادر کنند.