مشاوره حقوقی رایگان - اخذ دریافت خسارت در تاخیر انجام تعهد

باسلام اینجانب ملکی را در مشاور املاک بصورت قولنامه ای خریداری نمودم و بخشی از ثمن معامله را نقدا و مابقی را در قالب چک در زمان انتقال سند پرداخت نمودم و مقرر شد فروشنده در زمان انتقال سند کلیه مدارک مربوطه اعمم از تسویه حسابها و پایان کار را ارائه دهد اما نامبرده باتوجه به عدم آماده بودن پایان کار نتوانست در موعد مقرر در قولنامه در دفاتر اسناد رسمی حضور پیدا کند
حال با توجه به درج مبلغ بیست میلیون تومان بعنوان خسارت روزانه تاخیر در انجام تعهد در قولنامه و تایید طرفین به این مبلغ میتوانم بصورت کامل این مبلغ را دریافت نمایم
ضمن اینکه فروشنده مدعی است که جهت انتقال سند پایانکار نیاز نیست درصورتی که در قولنامه ارائه پایان کار الزامی است .

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام بله در صورت تخلف در انتقال سند وجه التزام را میتوان مورد طرح دعوی ومطالبه قرار داد