مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت گرفتن پول اجرت کار

با سلام من یک زنم که 6 ماه پیش یک کار بازسازی با مبلغ 250 میلیون تومان انجام دادم که موارد زیادی از کارهای دکور و کابینت را شامل می‌شود که کارفرما 200 میلیون تومان پرداخت کرده واز دادن 50 میلیون رو با شیوه مختلف خودداری می‌کند و اینکه کار هم کامل تحویل شده اما هیچ برگه تحویلی ندارم و اینکه تمام کسانی که انجا نصب انجام داده اند مرد هستند و بنده قرار داد هم دارم به اسم شخص خودم وایشان)کارفرما( ....آیا با توجه به اینکه جواز و یا شرکت ندارم و قرار داد بنام خودم هست میتوانم پولم را بگیریم چقدر زمان میبرد؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله البته نیاز به شاهد و یک سری دفاعیات محکم وجود دارد شدنی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرارداد شما قرارداد مدنی است و می توانید 50 میلیون باقی مانده را از کارفرما اخذ نمایید
در این خصوص بدوا اظهارنامه ای به ایشان ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید
در صورت تمایل به تنظیم اوراق و یا اعطای وکالت از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قرارداد دارید طبق قرارداد می توانید الباقی مبلغ را مطالبه کنید.
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
شما باید دادخواست مطالبه وجه را اقامه نمایید و به قرارداد خود استناد
نمایید