مشاوره حقوقی رایگان - ماده 39 قانون جامع خدمات ایثارگران

الف. از اصفهان . چرا قانون ماده 39 قانون جامع خدمات ایثارگران اجرا نمیشود. جانباز50درصد حالت اشتغال آموزش و پرورش اصفهان هستم و سال1400 بازنشسته شدم اما ماده39 برای بنده اجرا نشد و گفتند آیین نامه نیامده . اگر در تهیه و ابلاغ آیین نامه تعلل کنند چه باید کرد؟ چه کسی مقصر است ازچه کسی یا از چه دستگاهی باید شکایت کنیم ؟ از نظر قانونی چه کسی باید پاسخگو باشد آیا مشمول ترک فعل مسئولین نمیشود . چطوری باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنیم؟
بینهایت از پاسخ کامل ممنون و دعاگو هستم.

پاسخ ها :

عدم اجرای ماده 39 قانون جامع خدمات ایثارگران ماده 39 قانون جامع خدمات ایثارگران قانون جامع ایثارگران جانباز حالت اشتغال دیوان عدالت اداری جانبازی