مشاوره حقوقی رایگان - ترنس

سلام پسرم 19 سالشه و ترنسه، نزدیک 8ماهه تحت نظر روانپزشکه و داروی صدافسردگی و آرام بخش مصرف میکنه، به شدت از پسر بودن خودش ناراضیه و تمایل به عمل تغییر جنسیت داره، میخواستم بدونم مجوز گرفتن از دادگاه معمولا چه مدت زمان میبره واینکه چه مدت روان درمانی لازمه تا دادگاه مجوز بده؟ سوال دومم اینه که پزشکی قانونی بر چه اساسی ترنس بودنش رو تایید میکنه؟ ممنون

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تایید این موارد توسط دو روانپزشک برای اقدام به تغییر جنسیت فرزندتان مورد نیاز می باشد
در خصوص زمان نمی توانم پیش بینی دقیقی برای شما داشته باشم چرا که به موارد گوناگونی بستگی دارد اما داشتن وکیلی که آشنا به این نوع دعاوی است در این پروسه می تواند برای شما کمک کننده باشد
در صورت تمایل به همکاری از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید تا بعد از تنظیم قرارداد الکترونیک وکالت شروع به اقدام گردد