مشاوره حقوقی رایگان - ترنس

سلام پسرم 15 سالمه
ازبچگی دوست داشتم دخترباشم وقتی هم تنهابودم بالباس های زنانه بازی میکردم علائم ترنس بودن هم تاحدودی کامل دارم توذهنمم همیشه شخصیت دخترونه داشتم وبعضی هامیگن رفتارت دخترونس والان که بزرگترشدم به جنس مخالف هیچ حسی ندارم وبرام تحریک کننده نیست وبه همجنس خودم علاقه دارم وهنوزم رفتارم به قول بعضیادخترونس
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام افرادی که قصد تغییر جنسیت دارند، باید بالای 18 سال باشند تا شناخت بهتری از تمایلات جنسی، روانی و نیز بدن خود داشته باشند. پس از آن درصورت اطمینان از موضوع، باید به دادگاه خانواده مراجعه کرد و دادخواست تغییر جنسیت داد. دادگاه فرد را به پزشکی قانونی میفرستد و در آنجا یک روانپزشک معتبر به او معرفی می‌شود تا مراحل روان درمانی را شروع کند. بعد از گذراندن مراحل روان درمانی، باید آزمایش‌های تشخیص هورمون و کاریوتایپ انجام شود. شخص باید با در دست داشتن جواب آزمایش‌ها و تأییدیه روانپزشک، آنها را به پزشکی قانونی ارائه کند. پزشکی قانونی باید موارد را تأیید کرده و نظریه خود را به قاضی ارائه دهد. در نهایت با تأیید قاضی، حکم تغییر جنسیت برای شخص صادر خواهد شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگفتید که آلت مردانه دارید یا نه اگر دارید نعوظ دارید یانه؟ به هر حال اول برو نزد یک پزشک متخصص ارولوژی ببین با عمل جراحی قابل تغییر جنسیت برای شما وجود دارد یا نه اگر گفت امکان دارد ازش گواهی بگیر بعد دادخواست تغییر جنسیت بده به دادگاه خانواده با ارجاع امر به پزشکی قانونی.
اگر بیشتر اطلاعات خواستید از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،شما ابتدا می بایست به پزشک و روانشناس مراجعه بفرمایید مستندات جمع آوری کنید و بر اساس آن دادخواست تغییر جنسیت و اصلاح شناسنامه دهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

توصیه. میشود ابتدا به پزشک اورولوژی مراجعه کنید تا معاینه شوید و سپس گواهی بگیرید و دادخواست تطبیق یا تغییر جنسیت دهید . قاضی شما را به پزشکی قانونی و روانشناس معرفی می‌کند تا آزمایشات لازم به عمل اید و نهایتا رای داده خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می توانید تحت شرایطی تغییر جنسیت دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا به پزشک اورولوژیست مراجعه نمایید تا در صورت تشخیص پزشک نسبت به اقدامات لازم جهت امر تغییر جنسیت شروع نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما با یک روانشناس مجرب خانم و یک دکتر زنان مجرب مشاوره بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از طریق دستور قانونی میتوانید اقدام به تغییر جنسیت کنید به شرطی که شرایط پزشکی مورد تایید باشد