مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با سلام. من در تاریخ 8/11/1401یک ماشین خریداری کردم که سند و همه مدارک ماشین به نام طرف دیگری بود که هنوز انتقال سند انجام نشده بود بعد از گذشت یک ماه پیگیری ما شماره کسی که سند به نامش بود رو پیدا کردیم و تماس گرفتیم که وکالت بده ما ماشین تعویض پلاک کنیم وایشون گفتن ماشین سرقتی هستش و از من دزیدن و حرفایی زدن که باهم تضاد داشت چون ما مدارک کامل ماشین رو داشتیم حتی رمز کارت سوخت و ایشون گفتن من شکایت کردم توقیف پلاک گرفتم ولی همون روز من رفتم استعلام گرفتم از پلیس 10شکایت و توقیف پلاک نبود و همون روز من شکایت کردم که از طریق دادگاه به نام بزنم ماشین رو سه روز بعد این خانوم شکایت کرده بود تازه و توقیف ماشین هم گرفته بود الان منتظرتشکیل دادگاه هستیم آیا دادگاه میتونه ماشین رو به این خانوم برگرداند؟ چون ایشون در تاریخ 13/12/1401تازه شکایت کردن و ما حدود یکماه بیشتر ماشین رو خریداری کردیم و هیچ گونه شکایت و توقیف پلاکی روش نبود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به رابطه حقوقی بین کسی که به شما فروخته با مالک که پلاک بنامش هست دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید هر دو طرفرا طرف دعوا قرار داده و دادخواست توقیف خودرو و فک پلاک بدهید اگر ایشان نیز در دادگستری شکایت یا دادخواست ارائه داده با حضور در جلسه دادگاه ارائه اسناد و مدارک از خود دفاع نماید و اسناد و مدارک ایشان را نیز رویت کنید بهتر است فروشنده خودرو را نیز به دادرسی جلب نمایید از طریق جلب ثالث

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا ایشان خودرو را قبلا فروخته است
و جهت اظهارنظر دقیق حقوقی باید دادخواست و نوع خواسته ایشان مشخص گردد و سپس بر اساس نوع خواسته دفاع نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مشخص نکردید ماشین رااز چه کسی خریداری کرده اید، از مالک اصلی یا وکیل وی و یا از فردی دیگر که مبایعه نامه خرید از مالک اصلی داشته است. ابتدا مشخص فرمایید تا راهنمایی درست انجام شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله اگر دفاعیات مناسب نشود قطعا ماشین را از دست خواهید داد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی نتیجه دعوی قابل پیش بینی نیست چرا که به عومال متفاوتی از جمله دفاع طرفین و اوراق مربوطه بستگی دارد که باید مورد برسی قرار بگیرد تا بتوان اظهارنظر کلی نمود . مالک پلاک بدوا باید بتواند ادعای خود در خصوص سرقت خودرو را به اثبات برساند و اینکه خودرو به این شخص عودت داده خواهد شد یا خیر بستگی به نوع رابطه فروشنده خودرو و ایشان خواهد داشت

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام بله میتونه بگیره وشما شکایت گلاهبرداری انجام بدین

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ایشان باید بتواند ادعای خود را اثبات نماید در صورت عدم اثبات الزام به تنظیم سند/فک پلاک مطرح نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربرگرامی بله امکان پدیر است ولیکن هر مدعی می بایست ادله اثبات ادعای خویش را ارائه دهد مالک نیز باید ادله خویش مبنی بر سرقت خودرو را به دادگاه ارائه دهند