مشاوره حقوقی رایگان - مدارک موتور سیکلت

سلام. بنده یه موتور خریدم ، فروشنده فقط تک برگ سند کارخانه رو همراه با وکالت به من داده
برای انتقال سند به دفتر اسناد مراجعه کردم ، گفتن برگ سبز و کارت موتور باید باشه برای انتقال سند
امکانش هست بدون حضور شخص قبلی با همین وکالتی که دارم اقدام به گرفتن برگه سبز و کارت موتور بکنم ؟
چطور ؟ و به کجا باید مراجعه کنم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

,, ,با همان وکالت‌نامه برو مرکز تعویض پلاک سند برگ سبز بنام خودت بگیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت‌نامه چنین اختیاری داشته باشید ممکن است.
توجه داشته باشید برای نقل و انتقال قانونی موتور باید تعویض پلاک کنید و نیازی به سند قطعی در دفترخانه نیست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله اگروکالت مدت دار نباشد با مراجعه به تعویق پلاک میتوانید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر در وکالت نامه اختیار اخذ برگ سبز و تعویض پلاک به نام خود را دارید و هنوز مدت دارد با مراجعه به مراکز تعویض پلاک اقدام به تعویض پلاک و اخذ برگ سبز به نام خود کنید پس از تعویض پلاک کارت موتور نیز به نام شما صادر می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در وکالتنامه اختیار داشته باشید میتوانید درخواست المثنی را مطرح نمایید و باید به راهور مراجعه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اختیاراتی که در وکالت نامه به شما داده شده ملاک است . اگر اختیار اخذ برگ سبز و کارت را داشته باشید . مشکلی ندارد . به هرحال مقررات اداره راهنمایی ورانندگی نیز ملاک عمل است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورتی که وفق وکالت نامه ای که در ید شماست این اختیار به شما تفویض شده باشد می توانید اقدامات لازم را از طریق مراکز تعویض پلاک جهت اخذ برگ سبز انجام نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام به مراکزتعویض پلاک با گرفتن نوبت
اگه نشد ، شکایت تنظیم سند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اعلام مفقودی برگ سبز موتور را بنمایید تا مرکز تعویض پلاک برگ سبز جدیدی صادر نماید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام
کاربر گرامی درصورتیکه وکالت نامه اختیار اخذ برگ سبز و تعویض پلاک به نام خود را دارید و دارای مدت است با مراجعه به مراکز تعویض پلاک اقدام به تعویض پلاک و اخذ برگ سبز به نام خود نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.