مشاوره حقوقی رایگان - طلب بدهی

عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای توانمند
بنده یکسال پیش به برادر رفیقم که پانزده سال باهاش دوست بودم ماشینم را فروختم و از بانک با رسید فیش به حساب شبا مبلغ سی میلیون تومان پول زدم تا ایشان آن را در بازار ارز دیجیتال استفاده کرده و سودی به من بپردازد و قرار شد من هر موقع کل پول را طلب کردم پس بدهد و هیچ قراردادی بینمان نوشته نشده تا الان نه سودی داده نه خود پول را پس میدهد هر موقع طلب میکنم میگه من در عوض بهت جنس داده ام مثلا یک ماشین آجر داده ام یا یک موتور اسقاطی بدون سند و مدرک داده ام و من به تو بدهی ندارم اگر من از این فرد به عنوان کلاهبردار شکایت کنم آیا طرف میتواند 2 عدد شاهد دروغی بیاورد و مطالبه من را باطل کند یا نه پیشاپیش از یاریتان سپاسگذارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما قبلا مطرح شده و پاسخ خود را دریافت کرده اید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شما می توانید با رسید فیش واریزی به حساب ایشان ، دادخواست مطالبه وجه تقدیم دادگاه نمایید. تشخیص صحت و اعتبار اظهارات شهود با قاضی است .