مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت بی مورد حین رانندگی

سلام .من دیروز به علت یه نقص فنی دو سه دقیقه مجبور شدم رو بلوار با سرعت پایین حرکت کنم که یه آقایی با سرعت بالا از پشت همش برای ما بوق میزد و مارو تحت فشار قرار داد در حالی که از کنار میتونست رد بشه بعد چند بار اومد جلوی ما و با حرکات مارپیچی و ترمز های پی در پی مزاحم شد طوری که یه بار نزدیک بود تصادف کنیم ، بچه کوچک هم تو ماشین بود و نهایتا راه رو بست پیاده شد و با کلمات بسیار رکیک به ما توهین کرد، خواهرم هم همراهم بود.
من اگر شکایت بکنم این آقا مجازات میشه یا فقط خودمو سرکار میزارم ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دلایل کافی دارید می توانید با عنوان مزاحمت و توهین و فحاشی شکایت کنید.
اگر به خواهرتون نیز توهین کرده هر دو می توانید شکایت کنید اگر دلایل کافی نداشته باشید شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. توهین وفحاشی جرم است. در خصوص مورد شما اگر ادله و مدارک دارید می توانید شکایت کنید . لیکن قاضی رسیدگی کننده تشخیص وقوع جرم را می دهد . در ضمن بخشش و فراموشی ایده آل است.