مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت حین رانندگی

با سلام
امروز در جاده یک خودرو جلوی من بود که آروم میرفت و من چند بار برای ماشین جلویی چراغ زدم که کنار بره و به من راه بده
ولی متاسفانه خودرو جلویی نه تنها کنار نرفت و به من راه نداد بلکه با ترمزهای پی‌در‌پی سعی در انحراف من از جاده و تصادف با خودش رو داشت و من هم ازش فیلم گرفتم
میخواستم بدونم که اگه ازش شکایت کنم میتونم راه به جایی ببرم و چیزی رو اثبات کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

مهناز  رجبي

سرکار خانم مهناز رجبي :

سلام به این منظور می توان ازطریق دفاترخدمات قضایی شکواییه تنظیم کردو انجام استعلام شماره پلاک جهت تعیین مشخصات متهم را درخواست نمود فیلم راهم به عنوان دلیل ارائه دهید اگرشاهدهم دارید معرفی نمایید، ولی شکایت زمان برمیباشد.