مشاوره حقوقی رایگان - انتقال خانه قولنامه ای

سلام پدر من یک آپارتمان خریده و سند آن به خاطر وام در رهن بانک هست آیا میتواند به شرط عمر به نام مادرم بزند و پولی هم در بانک دارد آن را هم به نام مادرم کند و یک سوال دیگر آیا وسایل خانه را هم باید قید کند تا وارث ها ادعایی نکنند یا نه با تشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
امکان صلح‌عمری‌وجود دارد اما چون ملک در رهن است، امکان تنظیم‌ صلح نامه رسمی وجود ندارد