مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهم الارث بدون مدرک

برادر بنده از من من شکایت کرده به شورای حل اختلاف با موضوع اینکه در سال 93 سهم من از مغازه پدری رو خریده و نصف پول رو به حساب من ریخته و برگه ای که پول رو به حساب من ریخته داره بقیه رو هم قرار بوده قسطی بده و دو تا شاهد هم اورده حالا این در صورتی هست که بنده هیچ برگه یا سند یا مدرکی رو امضا یا انگشت نزدم که سهم خودم رو به کسی واگذار کردم این فقط ادعای اونه من اون سال مبلغی رو از اون طلب داشتم ریخته حسابم دستی بهش قرض دادم الان میگه سهم من رو خریده ضمنا من حدودا دو ساله بابت گرفتن ارث پدری به دادگاه شکایت کردم چندین جلسه ما رو خاستن اونجا نیومده این ادعا رو به دادگاه بگه الان تازه اومده شکایت کرده یه ماه دیگه باید بریم شورای حل اختلاف این الان چجوری میشه

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص موضوع با توجه به مدارک وادله دو طرف باقاضی رسیدگی کننده می باشد .