مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انصراف از بازنشستگی

باسلام و عرض ادب
با32سال خدمت با مدرک کارشناسی ارشد در آموزش و پرورش و در شغل مدیریت واحد آموزشی نوزدهم بهمن در خواست کتبی بازنشستگی برای تاریخ آخر اسفند 1401دادم و پس از بیست روز تقاضای استمرار خدمت نمودم ولی کارگزینی حکم بازنشستگی ام را صادر کرده .
چگونه میتوانم این حکم را ابطال و ادامه خدمت نمایم. (جانبازی هم ندارم ولی مسئول واحد بسیج هستم) . از راهنماییتان متشکرم

پاسخ ها :

درخواست انصراف از بازنشستگی