مشاوره حقوقی رایگان - خلاص شدن از دست زن روانی

دوساله ازدواج کردیم در طی این دوسال چند بار تا به طلاق کشیده میشد پدر مادرش میومدن معذرت خواهی و خودشم پشیمون میشد الان دوتا بچه داریم تازه بدنیا اومدن ولی رفتار و اخلاقش بدتر شده بهتر نشده. وضع مالی متوسطی دارم از روز اول براش کادوهای گرون خریدم الان دیگه کادوهای کوچیک خوشحالش نمیکنه همش غر زدن بخاطر چیزای بیهوده فقط ناراحتی خودش مهمه و دوباره مثل همیشه اشتباهشو نمیپذیره مقصر همه چی من میشم اگه اشتباهی میکنه من باید ازش معذرت خواهی کنم تا ختم بخیر بشه تازه کادو هم میخواد. من از رپزای اپل که نشستم جلوش بند کفششو بستم اشتباه کردم چون دوسش داشتم ولی به تازگی متوجه شدم به هر کس به اندازه جنبش باید عشق ورزید.خسته‌شدم ازش حتی حاضرم قید بچه هامو بزنم و فقط خلاص شم از دستش.ی بارم قرص خورد میخواست خودکشی کنه چندین بار فرستادیمش مشاوره حتی خودمم رفتم ولی کار به جایی میرسه که حتی مشاورم قبول نداره میگه مشاور طرف تورو میگیره.وقتی بحثمون میشه درو قفل میکنه که بیرون نرم ایقد سرم غر میزنه و حرف بارم میکنه که مجبور میشه از پنجره فرار کنم.من دیگه تحمل ندارم.الانم یکماهه خواهرشو مادرش اومدن نمیرن خونه خودشون . چند روز پیشم دعوامون شد فک کن حالا میام خونه خواهرش منو سلام نمیکنه حرف نمیزنه سر سفره من میشینن اخرشم طلبکارن. محض رضای خدا حداقل بگین من چجوری اینارو بیرون کنم.مادرمم دو کلمه نصیحت کنه اینو باز دعوا با من شروع میشه بهونه های الکی سرم درد میکنه قلبم درد میکنه پام درد میکنه من نجات بدین لطفا

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ممکنه افسردگی بعداز زایمان گرفته باشه
وگرنه باهاشون صحبت کنیدووضعتان راشرح دهیداگرتغییرکردکه هیچ وگرنه میتوانید دادخواست طلاق بدهید بهتر است توافقی جداشوید