مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری در مشاعات ساختمان

با سلام ما یه همسایه داریم که برای گذاشتن پمپ اب در این بی ابی راضی نمیشود خودش طبقه اوله اب داره ولی ما که طبقه دومیم اب نداریم الانم که داره تابستان میاد و برای کولر ها هم اب نداریم ایا میتوانم شکایت کنم از این موضوع و اینکه باید برم شورای حل اختلاف برای طرح شکایت

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. نفرمودید چند واحد هستید . لیکن تصرف در مشاعات می بایست با رضایت تمام مالکین باشد .
مگر این که 4 واحد بیشتر باشید و هیئت مدیره تشکیل دهید و همه تابع تصمیمات هیئت مدیره می باشند .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

برای خودتان پمپ بخریدنمیتونیدمجبورش کنی مالکه وصاحب اختیار

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد دادخواست مطالبه وجه به میزان سهم او