مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت در تصادف

سلام خسته نباشید
7 ماه پیش با موتور در حرکت بودم خودرو 206 منحرف شده و بعد از برخورد صحنه تصادف رو ترک کرد شاهدین پلاک خودرو رو برداشتن پرونده الان در دادیاری هست و تازه نامه آخر پزشک قانونی رو بردم میخواستم بپرسم موبایل من کاملا در تصادف معدوم شد و تمام هزینه های پزشکی و ایاب و ذهاب رو خودم پرداخت کردم الان راهنمایی بفرمایید که چطور میتونم حقم رو بگیرم
ممنون و سپاسگزار.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موارد مذبور را ضمن یک لایحه به دادیار محترم اعلام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی تمام فیش های واریزی و رسیدهای پول خود و پرینت از حساب بانکی خویش تهیه و جمع آوری کنید. سپس به استناد همین مدارک و مقصر اعلام شدن طرف مقابل شما، دادخواست به خواسته مطالبه خسارت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن شکایت شما و نظریه کارشناس تصادفات دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هزینه گوشی اگر بتوانید ثابت کنید در تصادف آسیب دیده قابل مطالبه است.
بقیه هزینه ها را دادگاه قبول نمی کند.