مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت در محل کار

سلام. من با همسرم مشکل دارم ایشون کل پس انداز من را به دروغ گرفته است و همچنین بهم خیانت کرده است. من مطالبه مهریه و نفقه کرده ام. ایشون پس از تماس های فراوان و پیامک هایی مبنی بر تهدید من برای حضور در محل کارم امروز به محل کارم آمده است البته چون از قبل مدیرم را در جریان تهدید ایشون گذاشته بودم حضور ایشون با گفتگویی در حدود 15 دقیقه با مدیرم به پایان رسیده است. آیا من میتوانم از ایشان برای ایجاد مزاحمت در محل کارم شکایت کنم؟ با توجه به شناختی که از ایشان دارم این رویه را ادامه خواهند داد.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بلی شمامی توانید به عنوان ایجادمزاحمت شکایت کنیدوقانون ازشما حمایت میکند.موفق باشید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر برای شما ایجاد مزاحمت به صورت علنی به مفهوم داد و فریاد و ایذا نموده باشد بلی در غیر اینصورت خیر نمی توانید زیرا ایشان همسر شماست و مزاحمتی ایجاد نکرده است و تنها با گفتمان موضوع حل شده است