مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت برای اقوام فرد بدهکار

با سلام پسر عموی بنده که باجناق من هم هست و اصلا رفت و امدی با هم نداریم در بازار بدهکار هست طلب کارهای ایشون درب خونه تمام ما که اقوامش هستیم اومد از همسایه ها درباره این شخص سوال کردن که به خانه ما که اقوامش هستیم میاد یا نه و بعد حکم جلبی که از ایشون دارن را در خانه همه اقدام انداختن و ابروی ما رو در بین همسایه ها بردن و عملا اصلا این موضوع چه ربطی به اقوام بدهکار داره ایا راهی برای شکایت از این طلبکاره هست که این کارها رو نکنن و برن دنبال خودش شخص بدهکار

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگر مزاحمتی از سوی هر شخصی ایجاد شد بلافاصله با نیروی انتظامی جهت تهیه گزارش تماس و سپس از طریق دفتر خدمات قضایی برای طرح شکایت کیفری اقدام بفرمایید....