مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه ملک تجاری

سلام من سال 1383 یه ملک تجاری اجاره کردم و آخرین قرارداد رسمی سال 1391 تنظیم گردیده شده و موجر در سال 1396 تقاضای تخلیه از شورای حل اختلاف نموده که بنفع مستاجر حکم صادر گردیده و بعد موجر تقاضای تجدید نظر خواهی نموده و مجدد حکم قطعی بنفع مستاجر صادر گردیده، آیا قانون باز بهش اجازه تجدید نظر خواهی میدهد یا از طرف وکیل حکم بنفع موجر صادر میگردد، حکم صادره طبق بند 2 موجر و مستاجر صادر شده است.
ممنون.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.ظاهراً خیر وبرای پاسخ قاطع تر باید قرار داد ودو حکم را رویت کنم.یاالله

سید رسول میروکیلی

سید رسول میروکیلی :

استان :

سلام . موضوعی که یک بار توسط دادگاه یا شورا مورد رسیدگی قرار بگیره قابل طرح مجدد نیست بنابراین موجر نمیتونه مجدد این موضوع رو مطرح کنه . چون رای قطعیه قابل تجدید نظر دوباره نیست