مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک اجاره ای

دو سال تو یک ملک آرایشگاه دارم با قرارداد، امسال با صاحب مغازه لفظی تمدید کردم قرار شد بیاد کتبی بنویسیم نیومد که دوماه ازش میگذره و کرایه هم طبق توافق ریختم به حسابش حالا مالک اومده زده زیر حرفش میگه خونه را کلا فروختم باید تخلیه کنی منم پولی برا جابه جایی ندارم حالا تکلیفم چیه می‌تونه اجبار به تخلیه ام کنه؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

میتونه ولی اگر شما مشکل دارید بزار تا دادخواست بدهد البته هزینه برای شما دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بعد از اتمام قرارداد اجاره بها را پرداخت کنید فرض بر این است که قرارداد یک سال دیگر تمدید شده است.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

بله اصولاً موجر می تواند با انقضای مدت اجاره اقدام به تخلیه ملک خود نماید؛ مگر آنکه شما بتوانید تمدید اجاره را با استناد به مدارک و شواهد لازم اثبات کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر تمدید قرارداد اثبات نشود دستور تخلیه صادر خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه با توجه به اینکه مدت اجاره تمام شده است موجر می تواند اقدام به تخلیه ملک را نماید مگر اینکه شما وقوع تمدید قرارداد به صورت شفاهی را بتوانید اثبات کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موعد قراردادتان تمام شده است و مالک حاضر به تمدید نیست می تواند حکم تخلیه بگیرد اما اگر تمدید کرده اید اما مجددا مالک مبلغ بیشتری تقاضا کرده میتوانید با اظهار نامه ای به اطلاع دهید و مبلغ را به حساب سپرده دادگستری واریز کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اگر توافق شفاهی کردید تا یکسال اعتبار دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون قرارداد تمام شده است دستور تخلیه صادر می شود. شما زودتر اقدام کنید به طرح دادخواست اثبات وقوع عقد اجاره

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هر زمان بخواهد میتواند شما را تخلیه کند چرا که قرارداد مکتوب ندارید و ماهیانه اجاره میدهید