مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی نیروی انتظامی

سلام و درود
بنده در حین خدمت و بعد اتمام خدمت به گزینش ناجا مراجعه کردم ولی بدلیل زندانی بودن پدرم بدلیل حمل و توزیع مواد مخدر بنده رو از استخدام منع و اجازه سپری مراحل گزینش رو ندادن در حالی که هیچ قانونی در این مورد خاص در قانون استخدامی نیستش.
نمیدونم باید چیکار کنم راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

میتوتید اعتراض کتید اما مناسب تصدی این شغل نیستید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات و گزینش و نظر حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی در استخدام افراد ملاک غمل است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کابر گرامی در فرجه قانونی نسبت به تصمیم گزینش اعتراض نمایید و درصورت تایید نظر بدوی توسط هیات تجدیدنظر از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید
میتوانید وکیل دادگستری اختیار نمایید