مشاوره حقوقی رایگان - متناوب یا متوالی شدن سختی کار با گرفتن بیمه بیکاری

با سلام. میخواستم بدونم ایا گرفتن بیمه بیکاری ایا سختی کار رو قطع میکنه یعنی متناوب میشه. مثلا من 11 سال در یک شرکت که کار سخت و زیان اور هست کار کردم و بنا به مشکلاتی اومدم بیرون و 24ماه بیمه بیکاری گرفتم و دقیقا پس از گرفتن 24 ماه بیمه بیکاری قبل از اینکه بیمه بیکاریم تموم بشه دوباره در همون شرکت مشغول بکار شدم. الان آیا همون کلا 20 سال با سختی کار من بازنشست میشم؟ یعنی 9 سال دیگر؟؟ ممنون از شما...

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بیمه بیکاری باعث از بین رفتن سختی کارهای سالهای قبل نبوده و با ادامه شغلتون پس از رسیدن به حد نصاب امکان بازنشستگی را خواهید داشت