مشاوره حقوقی رایگان - شرط حد نصاب دکتری

بنده در ازمون تستی دکتری رتبه هفت کشوری را کسب کردم و برای مصاحبه نیز به دانشگاه ارومیه مراجعه کردم در مصاحبه علمی نمره 29/70 را کسب کردم ولی بدین علت که حد نصاب سی را کسب نکرده بودم مردود شدم با تماسی که با این دانشگاه برقرار کردم و گفتم دیوان شرط حد نصاب را باطل کرده است مسئولان دانشگاه گفتند علارغم ابطال شرط حد نصاب سازمان سنجش به دانشگاه ها اجازه داده است شرط حد نصاب را اعمال نمایند
فقط لطفا در این هفته جواب مرا بدهید چون من از پایان نامه ام دفاع کرده و اصلاحات را هم اعمال کرده ام و اساتید هم قبول کرده اند ولی خواهش کرده ام امضا نکنند چون اگر امضا کنند من فارغ التحصیل می شوم و با توجه به این که دانشگاه ارومیه سال بعد در رشته ما دانشجو نمی پذیرد من باید به خدمت نظام وظیفه بروم
تو به قران جوابمو زود بدین

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

باید اعتراض کنید و در مواردی موافقت می‌شود