مشاوره حقوقی رایگان - طلاق گرفتم برای مصرف مواد

سلام همسر من هروئین و شیشه مصرف میکنه طلاق توافقی چند وقت زمان میبره؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اکر توافق باشد یک ماه با احتساب مشاورهای خانواده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اعتیاد شدید می‌تواند برای زوجه حق طلاق ایجاد کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طلاق توافقی سرعتی ترین نوع طلاق است و نهایتا دو الی سه ماه طول میکشد
در نظر داشته باشید برای طلاق توافقی باید بدوا وکالت از زوج داشته باشید و دادخواست تان را باید وکیل ارائه نماید و شما نمی توانید شخصا اقدام کنید
در صورت تمایل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد.
بستگی به دادگاه محل سکونت شما دارد .

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. طبق روال طلاق توافقی ابتدا می بایست به مراکز مشاوره از طریق سامانه تصمیم مراجعه نمایید و سپس ارجاع می شود به دادگاه و... وکلا نمی توانند زمان مشخص نمایند تصمیم دادگاه ملاک عمل است .
بهتر است حضوری با وکیل محل زندگی خود مشاوره نمایید .