مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخروج شدن

از 1بانک مبلغ 45 میلیون تومان وام گرفتە بودم و بعلت ورشکستگی توانایی بازپرداخت رو تا حالا نداشتە ام، مبلغ وام در حال حاضر 70 میلیون شدە است آیا بانک از طریق ثبت اسناد قادر بە ممنوع الخروج کردن من و 2 تا ضامنم هست ؟؟ چک یکی از ضامنین ضامن وام میباشد، چون شنیدە ام زیر 300 میلیون تومان بدهی بانکی شامل ممنوع الخروجی نمیشود.
در مورد چک برگشتی ممنوع الخروجی چطور است ؟ دارندە چک تا چە مبلغی میتواند صاحب چک را ممنوع الخروج کند ؟؟ سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،ممنوع الخروجی ربطی به مقدار چک نیست،ازطریق ثبت به راحتی ممنوع الخروجی امکان پذیراست.موفق باشید

یک مشاور

دریافت نوبت مشاوره حضوری

از طریق صدور اجرایی ثبت امکان توقیف اموال و ممنوع الخروجی شخص بدهکار وجود دارد